L'equip de monitors Objectius Metodologia Activitats
       
       
 
 
       
             
 
   
       
 
EDAT: De 2 a 12 anys  
Pòster que simula una carta de les portes del restaurant. Als entrants veiem una fotografia d’uns nens barrejant una olla amb maduixes per a fer confitura. Com a primer plat hi ha una fotografia de nens molt petits fen pizzes. El Coc, a la part inferior de la fotografia, ens diu “Bon profit”.
   
 

 

 

DURADA: Mig dia

 

   
 

 

ESPAIS: Aula Natura, menjador o exteriors del Xop.

 

   
 

MATERIAL OBLIGATORI: (-).

MATERIAL OPCIONAL: (-).

     
         
       
Detall d’una gran olla amb trossets de maduixa preparats per a fer-ne confitura.  Grup de nens en un taller de cuina. Es troben sota d’un arbre tallant pomes.  Pot de confitura de pruna.

 
 
     
 

 

EXPLICACIÓ GENERAL DE L'ACTIVITAT:

Fem tallers de cuina amb els aliments de la nostra terra, bàsicament pizzes o confitura de poma, pruna o maduixa. Una saborosa opció per aquells que volen saber més de la cuina i els seus productes. En el cas de la confitura, si es temporada, anem a collir els fruits.

   
 


OBJECTIUS:

  • Conèixer i valorar els productes de la nostra terra.
  • Conèixer els passos generals que cal fer per preparar qualsevol menjar .
  • Valorar la feina que comporta preparar els aliments per a ser consumits.


   
 


ACTIVITATS :

  • Recol·lecció de productes (anem coneixent els productes que utilitzarem a la cuina).
  • Com es cuina (instruccions genèriques de que cal fer per cuinar correctament).
  • Preparació del producte (amb normes i productes apresos aprenem a preparar confitura o pizza).


   
 
Adreça de EL XOP i telèfon de contacte 973 20 23 64 i correu electrònic bustia@elxop.com