Voluntariat

La nostra Associació és oberta a establir relacions amb altres associacions que tinguim uns objectius similars. Algunes d’aquestes associacions són les que potencien l’intercanvi  no monetari entre els  voluntaris  i els que els acullen. Els voluntaris són viatgers del món, amb ganes de conèixer altres països des de dins, i les persones que els acullen conèixen altres maneres de fer i de ser. En  aquest intercanvi es produeix un enriquiment cultural mutu que potencia la interrelació entre persones de països molt llunyans i  amb maneres de pensar molt diferents.

La primera associació de la qual formem part i que va sorgir amb una filosofía  original, novedosa i ben definida definida és:

WWOOF («Working on Organic Farms»)   és un associació sense afany de lucre que va començar l’any 1971 a Anglaterra  («Working Weekends on Organic Farms») quan ,Sue Coppard, una dona que traballava com  secretària a Londres, va voler donar a conèixer als   seus companys urbanitas com era la vida en un mitjà rural .El principi d’aquesta associació és treballar bàsicament amb mètodes ecològics i sostenibles

Altres associacions, que han nascut després  són:

Workaway  es crea per a promoure un intercanvi just entre viatgers i famílies  Algunes hores  d‘ajuda cada dia a canvi de menjar i allotjament i la oportunitat  d’aprendre de la vida local.

CouchSurfing  és una corporació que permet als seus usuaris utilitzar la pàgina web  per cercar allotjament de franc, bé per a oferir ells mateixos allotjament a altres viatgers o per a organitzar trobades, com per exemple: ensenyar la ciutat a un foraster. L’agost de 2011 CouchSurfing comptava amb aproximadament 3,0 millions de membres de 249 països.

Help Exchange es presenta principalment com un intercanvi cultural per als turistes de treball que els agradaría de tenir l’oportunitat durant els seus viatges a l’estranger, per a quedar-se amb la població local i adquirir experiència pràctica.

 

Comentarios cerrados.